• 1404/09/12
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بیمارستان شهدای سلامت نی ریز

توصیه‌های کارشناس تغذیه بیمارستان شهدای سلامت برای مقابله با سویه‌های جدید آنفولانزا با رژیم غذایی ضدالتهابی

«الهام ساسانی‌پور» کارشناس تغذیه بیمارستان شهدای سلامت، توصیه‌هایی دربارۀ تقویت سیستم ایمنی و تغذیۀ مناسب در پی شیوع آنفولانزا ارائه کرد.

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای سلامت نی‌ریز، «الهام ساسانی‌پور» با اشاره به افزایش موارد ابتلا به آنفولانزا در روزهای اخیر، تأکید کرد که پیروی از یک الگوی غذایی ضدالتهابی می‌تواند نقش مهمی در آمادگی بدن و کاهش شدت درگیری با ویروس داشته باشد.

 او در این باره گفت: التهاب مزمن مانند مانعی بر عملکرد سیستم ایمنی عمل می‌کند و سرعت پاسخ بدن به ویروس‌ها را کاهش می‌دهد؛ بنابراین کاهش غذاهای التهاب‌زا و جایگزینی آن‌ها با مواد غذایی سالم و کامل می‌تواند زمینه را برای عملکرد بهتر ایمنی فراهم کند.
این کارشناس تغذیه مصرف ادویه‌های ضدالتهاب مانند زردچوبه و زنجبیل، چربی‌های مفید همچون ماهی‌های چرب سرشار از امگا–۳، و سبزیجات چلیپایی مانند بروکلی و گل‌کلم را از مهم‌ترین عناصر تغذیه‌ای تقویت‌کنندۀ سیستم ایمنی برشمرد. به گفتۀ او، میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ، حبوبات، مغزهای خام و منابع پروتئینی باکیفیت نظیر تخم‌مرغ باید به‌صورت روزانه در برنامه غذایی خانواده‌ها گنجانده شود.
«الهام ساسانی‌پور » در پایان به پرهیز از غذاهای فرآوری‌شده، قندهای تصفیه‌شده و روغن‌های ناسالم تأکید کردو گفت: این مواد باعث تشدید التهاب و کاهش توان بدن در مقابله با ویروس‌ها می‌شوند.


 «الهام ساسانی‌پور» کارشناس تغذیه بیمارستان شهدای سلامت نی ریز 

  • گروه خبری : تازه های خبر نی ریز ,اسلایدشو,اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 139465

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید