• 1404/05/29
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بیمارستان شهدای سلامت شهرستان نی ریز

نقش تغذیه در مدیریت استرس

 

توصیه‌های کارشناس تغذیه بیمارستان شهدای سلامت نی‌ریز در خصوص مدیریت استرس
 

برخی غذاها علاوه بر تأمین سوخت بدن، نقش مهمی در تغذیه و حفظ سلامت روان دارند. اگرچه درمان قطعی و معجزه‌آسایی برای استرس وجود ندارد، اما آگاهی از رابطه بین رژیم غذایی، استرس، خلق و خو و رفتار می‌تواند راهنمای مؤثری برای کاهش اثرات منفی استرس و بهبود سلامت روان باشد.
برخی از این غذاها عبارتند از:
اسیدهای چرب امگا ۳: این مواد می‌توانند به کاهش التهاب در بدن که یکی از واکنش‌های استرس است، کمک کنند. منابع خوب امگا ۳ شامل آجیل، دانه‌های کتان و چیا، محصولات سویا و ماهی می‌باشد.
ویتامین‌ها: ویتامین‌های B6، C و E نقش مؤثری در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند و می‌توانند در مقابله با فشارهای استرس‌زا کمک کنند. منابع غنی این ویتامین‌ها عبارتند از مرکبات، سبزیجات برگ سبز تیره، فلفل دلمه‌ای و سیر.
آنتی‌اکسیدان‌ها: این ترکیبات می‌توانند به کاهش یا تأخیر در آسیب سلولی ناشی از استرس کمک کنند. چای سبز، بلوبری، چغندر، لوبیا، گوجه‌فرنگی، کلم پیچ و شکلات تلخ از منابع مهم آنتی‌اکسیدان‌ها به شمار می‌روند.
رعایت یک رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی ذکر شده، علاوه بر تأمین انرژی لازم، می‌تواند به کاهش اثرات منفی استرس بر بدن و ذهن کمک کند و سلامت کلی فرد را بهبود بخشد. بنابراین، توجه به تغذیه سالم یکی از ارکان مهم مدیریت استرس به شمار می‌رود.
 
الهام ساسانی پور کارشناس تغذیه بیمارستان شهدای سلامت نی ریز
  • گروه خبری : اخبار,اسلایدشو,اخبار واحدها,تازه های خبر نی ریز
  • کد خبری : 130518

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید