بیمارستان شهدای سلامت شهرستان نی ریز
گرامیداشت هشتادمین سالگرد تأسیس سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، روز جهانی غذا
گرامیداشت هشتادمین سالگرد تأسیس سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، روز جهانی غذا، با شعار «دست در دست هم برای غذاهای بهتر و آیندهای بهتر.

این شعار بر اهمیت همکاری و همبستگی جهانی برای ایجاد نظامهای غذایی پایدار و دستیابی به جهانی عاری از گرسنگی، سوءتغذیه و فقر تأکید دارد.
روز جهانی غذا فرصتی است برای بازاندیشی در مورد چالشهای جهانی حوزه تغذیه و امنیت غذایی.
در حالیکه بخشی از جمعیت جهان با گرسنگی و کمبود مواد غذایی روبهرو هستند اما بخش دیگری با مشکلاتی چون چاقی، بیماریهای ناشی از تغذیه ناسالم و افزایش ضایعات غذایی دست و پنجه نرم میکنند.
کارشناسان معتقدند اصلاح الگوهای تولید و مصرف غذا، کلید دستیابی به سلامت انسان و حفاظت از محیط زیست است. در این راستا، شهروندان میتوانند با اقداماتی ساده اما مؤثر، سهم خود رادر تحقق شعار امسال ایفا کنند؛ از جمله:
انتخاب غذاهای سالم و متنوع شامل میوهها، سبزیجات و غلات کامل
کاهش ضایعات غذایی در خانه و محل کارحمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان محلی
آگاهیبخشی به دیگران درباره اهمیت تغذیه پایدار
به گفته فائو، تحقق اهداف توسعه پایدار در حوزه غذا و کشاورزی تنها با همکاری مشترک میان دولتها، جوامع محلی، کشاورزان، جوانان و بخش خصوصی ممکن است.
این سازمان تأکید میکند که با تولید و تغذیه بهتر، محیط زیست بهتر و در نتیجه زندگی بهتر، میتوان آیندهای روشنتر برای نسلهای امروز و فردا ساخت.
در نهایت، روز جهانی غذا یادآور آن است که هر انتخاب غذایی ما، نه تنها بر سلامت فردی بلکه بر سرنوشت زمین تأثیرگذار است.
«الهام ساسانی پور» کارشناس تغذیه بیمارستان شهدای سلامت نی ریز
نظر دهید