• 1404/06/30
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بیمارستان شهدای سلامت شهرستان نی ریز

اهمیت تغذیه در ارتقای ایمنی بیماران 

تاکید کارشناس تغذیه بیمارستان شهدای سلامت نی ریز، به اهمیت تغذیه در ارتقای ایمنی بیماران  

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای سلامت نی ریز، «الهام ساسانی پور »گفت: سوءتغذیه به عنوان یکی از عوامل  اصلی تهدیدکننده ایمنی بیماران شناخته شده است، اما پژوهش‌ها نشان می‌دهند که کمبودهای ریزمغذی‌های حیاتی مانند ویتامین D، روی و سلنیوم نیز می‌تواند پاسخ ایمنی بدن را حتی در بیمارانی که دریافت کالری کافی دارند، به شدت تضعیف کند.
او با بیان اینکه التهاب ناشی از بیماری، نیازهای تغذیه‌ای و متابولیک بیماران را افزایش داده و در صورت عدم تأمین به موقع، باعث تحلیل بافت‌ها و تضعیف سیستم ایمنی می‌شود، افزود: اختلال در تعادل میکروبیوتای روده، به ویژه ناشی از مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها یا تغذیه نامناسب، سد دفاعی روده را کاهش داده و خطر ورود عوامل بیماری‌زا به جریان خون را افزایش می‌دهد.


این کارشناس تغذیه عنوان کرد:  برای ارتقای ایمنی بیماران، یک رویکرد جامع و چند بعدی ضرورت دارد. این رویکرد شامل پیشگیری و درمان سوءتغذیه، پایش و مدیریت فعال وضعیت ریزمغذی‌ها، تأمین پروتئین و انرژی کافی جهت مقابله با التهاب و استرس متابولیک، و حفظ سلامت میکروبیوتای روده با استفاده هدفمند از پروبیوتیک‌ها و پریبیوتیک‌ها است.
اودراین باره گفت:  تغذیه باید به عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از برنامه درمانی هر بیمار تلقی شود. اجرای غربالگری تغذیه‌ای استاندارد برای همه بیماران در بدو پذیرش و تدوین پروتکل‌های تغذیه‌ای شخصی‌سازی شده، می‌تواند نقش مهمی در کاهش عفونت‌های بیمارستانی، تسریع روند بهبودی و تضمین ایمنی و سلامت کامل بیماران ایفا کند.

«الهام ساسانی پور»کارشناس تغذیه بیمارستان شهدای سلامت نی ریز 

  • گروه خبری : اخبار,اسلایدشو,اخبار واحدها,تازه های خبر نی ریز
  • کد خبری : 132649

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید