• 1404/04/21
  • - تعداد بازدید: 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بیمارستان شهدای سلامت شهرستان نی ریز

دانه چیا یک ماده غذایی پرطرفدار و مغذی در فصل تابستان

توصیه کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان شهدای سلامت شهرستان نی ریز به مصرف دانه چیا به عنوان یک منبع ارزشمند از مواد مغذی در فصل تابستان است .

او با بیان اینکه :دانه‌های چیا اخیرا به یک ماده غذایی پرطرفدار تبدیل شده‌است افزود: این دانه ها منبع خوبی از مواد مغذی مهم هستند؛

* از جمله اسیدهای چرب امگا ۳ ،پلی فنول ها، آنتی اکسیدان ها، پروتئین ، فیبرهای محلول و برخی ترکیبات گیاهی سالم. 

* در واقع فیبر محلول، ۴۰ درصد از دانه های چیا را تشکیل می دهد.

* این دانه‌ها به دلیل جذب زیاد آب و تبدیل شدن به ژل، در رژیم‌های غذایی برای کنترل اشتها و بهبود هضم کاربرد دارند . 

* علاوه بر این فیبر موجود در دانه چیا به تنظیم قند خون نیز کمک می‌کند و از افزایش ناگهانی قند پس از غذا خوردن جلوگیری می‌نماید. 

* این دانه ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد که برای کنترل بهتر قند خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت نوع 2بسیار مفید است .

* دانه‌های چیا را می‌توان به صورت گرم یا سرد مصرف کرد .

*  از آنجایی که می‌توانند آب را در خود نگه دارند، به خصوص در تابستان، باعث آبرسانی و اثرات خنک‌کنندگی نیز می‌شوند. 

* بهتر است دانه چیا از شب قبل در آب و مقدار کمی آب لیموی تازه خیسانده شده تا حالت ژله ای به خود بگیرد و در طی روز و روزهای بعد همراه با آب فراوان جهت پیشگیری از مشکلات گوارشی مصرف شود.

« الهام ساسانی » کارشناس تغذیه و رژیم درمانی  بیمارستان شهدای سلامت شهرستان نی ریز 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار,اسلایدشو,اخبار واحدها,تازه های خبر نی ریز
  • کد خبری : 127775
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید