• 1404/05/14
  • - تعداد بازدید: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بیمارستان شهدای سلامت شهرستان نی ریز

نکات تغذیه ای جهت پیاده روی اربعین


 الهام ساسانی پور کارشناس تغذیه بیمارستان شهدای سلامت نی ریز ، برای داشتن سفر ایمن ، سالم و پربرکت اربعین چند نکته تغذیه ای ساده بیان کرده است

 که به شرح زیر است :

 در طول سفر آب به قدر کافی و همواره بنوشید. بهتر است دمای آب خیلی سرد و به صورت یخ نباشد.

 شربت خاکشیر و تخم شربتی در صورتی که توسط موکب ها و با رعایت موازین بهداشتی تهیه شده باشند به جلوگیری از گرما زدگی بسیار کمک خواهد کرد.

خوردن دوغ کم نمک ، ماست کم چرب و پنیر پاستوریزه توصیه می شود.

غذا را با حجم های کم در طول راه و درچندین وعده مصرف کنید.

میوه و سبزی از نوع آبدار مثل هندوانه، پرتقال ، طالبی ، موز ،کاهو و خیار انتخاب خوبی هستند.

 انجیر خشک ، توت خشک ، خرما و مغزیجاتی چون گردو و بادام و پسته حتما مصرف شود .

نخودچی و کشمش باعث حفظ قوت و نیروی شخص و همچنین ایجاد حس سیری می شود. پس حتما مقدار مناسبی از آنها را در طول پیاده روی خود مصرف داشته باشید.

برای جلوگیری از مسمومیت حتما همراه غذای خود لیمو ترش یا آب لیمو و یا ماست مصرف کنید.

 بهتر است در طول این پیاده روی شیر نوشیده نشود مگر از نوع پاستوریزه و تازه.. 

غذای پر چرب ، شور ، بسیار شیرین و سنگین استفاده نکنید .

با رعایت این نکات، زائران می‌توانند سفری ایمن و معنوی را تجربه کنند و با سلامت کامل به میهن بازگردند. ف/زردشت

پایان خبر

 

  • گروه خبری : اخبار,اسلایدشو,اخبار واحدها,تازه های خبر نی ریز
  • کد خبری : 129507

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید