نقره ی بین المللی برای اختراع پرستار نی ریزی
نقره ی بین المللی برای اختراع پرستار نی ریزی
.
مدال نقره جشنواره بینالمللی ابداعات و اختراعات کشور امارات در سال ۲۰۲۳، به پرستار نیریزی رسید.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای سلامت، «رضا کامرانی» مدیر داخلی این بیمارستان ضمن اعلام این خبر، افزود: «امین پدیسار» از کارکنان بیمارستان شهدای سلامت با طرح کمربند برانکارد، در جشنواره بینالمللی ابداعات و اختراعات امارات مدال نقره را از آن خود کرده است.
در ادامه پدیسار تصریح کرد: ما همیشه برای بستن بیماران مشکل داشتیم و زمانبر بودن آن هم مانع بزرگی برای انتقال به موقع آنها بود.بیماران زیادی را میدیدم که از روی برانکارد به روی زمین سقوط میکردند؛ بنابراین ایده ساخت کمربند مدرن برانکارد به ذهنم آمد. باید کمربندی میساختم که پرستار و تکنسین آمبولانس بتواند در کمترین زمان ممکن بیمار یا مصدوم را روی برانکارد ثابت نگهدارد.
او ادامه داد: شروع ساخت کمربند آغاز شد و برای تهیه و ساخت هر قطعه آن به جاهای مختلف از جمله تراشکاری و... میرفتم.چون به صورت انفرادی تصمیم به این کار گرفتم، گاهی ساعتها در مورد چگونگی کار کردن هر قسمت فکر میکردم.کمربند را درون یک جعبه کوچک به اندازه ۱۰ در ۱۰ سانتیمتر و به اندازه کف دست طراحی کردم. این جعبه ۶ خروجی دارد و باید بیمار و یا مصدوم را از ۶ الی ۸ جهت بر روی برانکارد در کمتر از ۱۰ ثانیه فیکس کند و مانع از افتادن او شود. کمربند را بعد از چندماه آزمایش و خطا، با یک توجیه استاندارد ساختم.
پدیسار با عنوان اینکه این کمربند دارای ویژگی هایی مانند سبک بودن و قابل جابهجایی بودن، قابلیت جمع شدن کمربندها به داخل جعبه، ثابت نگه داشتن بیمار و مصدوم از ۶ الی ۸ جهت، ثابت نگهداشتن بیمار در کمتر از ۱۰ ثانیه و تنها با یک پرستار، قابلیت تنظیم کردن اندازه کمربندها به اندازه جثه و قد بیمار، ثابت نگه داشتن شانههای بیمار و جلوگیری از برخاستن بیمار و مصدوم (که عامل اصلی سقوط بیماران مضطرب است) و مناسب برای مصدومانی که از سطوح شیبدار به پایین آورده میشوند، خاطر نشان کرد: این کمربند هیچ نمونه خارجی و داخلی ندارد و برای اولین بار ساخته شده و مرحله تست موفقیتآمیزی داشته است. همچنین رضایت پرستاران را جلب کرده و اعلام کردهاند که به آن نیاز ضروری دارند.
این پرستار با بیان این که کمربند مدرن برانکارد یک نوآوری منحصر به فرد در زمینه امداد و مراقبت پزشکی است، عنوان کرد: هدف من به تولید انبوه رساندن این کمربند و ارسال آن به سراسر بیمارستانها و آمبولانسها است.
او در پایان در مورد جشنواره بینالمللی اختراعات دبی گفت: در این جشنواره ۳۵ کشور که بیشتر به صورت گروهی بودند حضور داشتند؛ که من به شکل انفرادی شرکت کردم. هر داوری که از طرحی خوشش میآمد، مدال طلای کشورش را به آن مخترع میداد و من مدال طلای افتخار کشور رومانی را گرفتم و همچنین مدال نقره جشنواره را دریافت کردم.
پایان خبر
نظر دهید